אני יודעת שהרגילו אותנו במשך שנים לאכול מעט פירות במסגרת של דיאטות.
גם אני גדלתי עם חשש גדול מאכילת פירות,
וכך גם הרבה שמנסים כל החיים להתנגד לרצון *הטבעי* לאכול פירות מתוקים וטעימים…מתוך מחשבה שפירות מכילים הרבה סוכר
ולכן הם משמינים ומסוכנים במיוחד למי שעם רמות סוכר גבוהות.
וזו פשוט טעות שאני חייבת לתקן(:
1. נכון, פירות מכילים סוכר ואנחנו זקוקים לסוכר הזה לאנרגיה!
חשוב להבדיל,
אין קשר בין סוכר הפירות הטבעי לסוכר הלבן המעובד.
פירות הם חבילה מושלמת של סיבים, מים, ויטמינים, מינרלים, אנזימים ונוגדי חמצון
וסוכר בריא וההשפעה שלהם יחד על הגוף – מעולה
ורחוקה שנות אור מההשפעה המזיקה של סוכר לבן כמו זה שקיים בעוגות, חטיפים, שוקולד, שתיה מתוקה ועוד.
סוכרת סוג 2 《הלבלב עייף אבל עדיין מתפקד》לא נגרמת מעודף פירות!!
אין אף אדם סוכרתי כי אכל יותר מידי אבטיח או תפוחים.
המחלות הכרוניות של התרבות המערבית הן בגלל תזונה מעובדת ומתועשת
ולא בגלל פירות. חשוב לדעת את זה.
2. פירות הם מזון טבעי לנו – אנו בנויים פיזית לאכול פירות!
קל לנו לקטוף פרי בשל מהעץ, הוא טעים לנו כפי שהוא – אנחנו לא צריכים לתבל אותו כדי שיהיה לנו טעים, לא צריכים לבשל אותו ואפילו לא צריכים סכין!
יש לנו שיניים שמותאמות לאכול פירות ואנחנו יכולים לשבוע מהם ולקבל את האנרגיה הדרושה לנו.
דבר חשוב מאוד נוסף –
אם ממשיכים לצרוך במקביל *גם* פירות וגם סוכר לבן ומזונות מעובדים
לא תוכלו לקבל את היתרונות של הפירות על איזון הגוף. זה צריך להיות *במקום* הסוכר הלבן ולא בנוסף 《כמובן שפעם ב…זה אנושי(: הכוונה לאורח חיים 》
כשמתחילים לחיות לפי תזונה טבעית ונקייה שכוללת גם הרבה פירות וככל שמתמידים ,
רואים איך רמות הסוכר מתאזנות חשקים למתוקים לא בריאים יורדים, העיכול משתפר, האנרגיה עולה,
הקילוגרמים העודפים משתחררים וההרגשה פשוט מעולה.
**כמובן כמו תמיד, אם יש איזשהו מצב בריאותי או שלוקחים תרופות
אל תעשו את השינוי לבד חובה לקבל ייעוץ מקצועי ואישור רפואי♡
מעודדת אתכם להסתכל על פירות כאל אוכל הכי בריא וטבעי עבורנו
ולכל מי שאוהבים פירות《כמוני》 – תיהנו!! נועדנו לכך(: