מעדן צ'יה oatmeal

מכירים מעדן צ'יה? אז זה משודרג!
מעדן צ'יה oatmeal מושלם ללא גלוטן, טבעוני ובריא במרקם חלק ונימוח

המצאתי אותו כי לא אהבתי את המרקם של זרעי הצ'יה וכאן הם פשוט לא מורגשים!
יחד עם שבולת שועל זה כל כך טעים!! ונותן לנו
אומגה 3 והמון סיבים שתורמים לשובע, ניקוי וקידום הרזיה בריאה.
אז מה צריך?

1/4 כוס חלב קוקוס
1/4 כוס חלב שקדים ללא סוכר 
2 כפות זרעי צ'יה רצוי אורגנית
1/4 כוס קוואקר (שבולת שועל דקה) ללא גלוטן
1 כוס מנגו טרי או קפוא / אוכמניות כחולות קפואות / תותים/ 1-2 בננות בשלות
או כל פרי לבחירה
1 כף מייפל טבעי / 1 תמר מגולען
אופציה: 1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
אופציה: 1/2 כפית אבקת מורינגה
אופציה: כפית גדושה קקאו
הכנה:
לערבל הכל *בבלנדר חזק* עד למרקם אחיד. אם יש צורך להוסיף עוד מעט חלב/מים.
אפשר לאכול מיד
או
למזוג לצנצנת זכוכית עם מכסה ולמקרר.
מתקבלות 2-3 מנות.
טעים להעביר כמה כפות לכוס/קערה וליהנות עם
טופינגס:
תמרים קצוצים
פירות טריים: אוכמניות, פרוסות בננה, תותים, מנגו, אפרסמון..
אופציה לטופינג חורפי:
לבשל במחבת/סיר קטן תפוח מתוק קלוף חתוך לקוביות עם כפית מייפל ומעט קינמון עד שמתרכך ונוצר רוטב.
* אפשר להחליף את כל כמות הנוזלים בסוג חלב אחד
או לפי הטעם, העיקר שיישאר בכמות הזו.

**אני ממליצה לשתות הרבה לאורך היום, בשל כמות הסיבים במנה.

בתיאבון!!

כתיבת תגובה