לתחתית שקדים:
150 גרם קמח שקדים ( 1.5 כוסות)
3 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות מייפל טבעי
לקרמל:
1/3 כוס מייפל טבעי
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
3 כפות חלב קוקוס ללא תוספים
קורט מלח הימלאיה
לציפוי שוקולד:
1/2 כוס חלב קוקוס ללא תוספים
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות מייפל
להכנת התחתית:
להמיס במחבת את שמן הקוקוס
(במידה ולא נוזלי).
בקערה לערבב את כל רכיבי התחתית עד לקבלת בצק רך.
במידה ודביק מידי להוסיף עוד כף או שתיים קמח שקדים.
לרפד תבנית מרובעת קטנה – בינונית בנייר אפייה כך שהשוליים יצאו מעט החוצה.
לשטח את הבצק בתבנית עם האצבעות עד
לשכבה אחידה.
לשים במקפיא ל – 10 דקות.
בזמן הזה להכין את הקרמל:
לערבב בקערה היטב את כל רכיבי הקרמל עד שמתקבלת בלילה חלקה.
להוציא התבנית מהמקפיא, למזוג את המלית על התחתית, לשטח ולהכניס שוב למקפיא.
להכין את הציפוי:
במחבת (אפשר בזו שהמסנו שמן קוקוס) לערבב את כל רכיבי הציפוי רק עד שהכל
אחיד ומבריק.
לשים את הציפוי על שכבת הקרמל בשכבה אחידה או בזילופים.
לשמור את הפאדג' במקפיא
ולאחר כשעה (מינימום) כשהכל מתייצב, לחתוך לריבועים.
אפשר גם לשמור במקרר למרקם רך יותר.
תנסו, זה מושלם!!